Werken bij.

We ontwikkelen de online wereld

Werken bij Netivity betekent de online wereld blijven ontwikkelen, maar ook jou als developer. Netivity vindt hoogstaande techniek belangrijk en een klantgerichte, pragmatische houding. Het zijn voorwaarden voor het ontwikkelen en onderhouden van duurzame relaties. Dat betekent dat we mensen zoeken die voor onze klanten kwalitatief goede internet techniek en applicaties ontwikkelen. Het betekent ook dat we investeren in onze eigen mensen.

Innovatie en kennisinstellingen

Netivity en dochterbedrijven Tweakwise en Onethinx werken nauw samen met hogescholen en opleidingen ICT. Een groot deel van onze collega's kwam als stagiair of afstudeerder binnen en ging nooit meer weg. Nog altijd investeren we veel in aansprekende en leerzame stage- en afstudeerplekken. En wie weet word jij zo ook onze collega.

Huidige vacatures.

Webdeveloper .NET en (MS) SQL developer in Groningen.

Groningen is een IT-stad en we zoeken er voor ons Groningse kantoor versterking. We verzorgen er het webdevelopment voor toonaangevende klanten als Lucardi en Relatieplanet.


Lees verder

Webdeveloper .NET, junior.

Een beginnende webdeveloper die wij wegwijs mogen maken in onze online wereld helpt ons ook flexibel te blijven. We zijn daarom altijd op zoek naar junior webdevelopers.


Lees verder

Webdeveloper .NET met specialisatie front-end techniek.

Ontwikkel onze vloeiende front-end techniek verder met behulp van de laatste tools en technieken op dat gebied.


Lees verder

Stage-, afstudeer en -projectopdrachten.

SE | Cognitieve Services & Xamarin | Afstuderen.

Met behulp van cognitieve services van Azure ga je op basis van de digitale beelden uit het assortiment van een webshop producten zoeken die daarop lijken. Bijvoorbeeld een goedkopere variant elders.

SE | HoloLens in autoshowroom | Afstuderen.

Jij gaat met HoloLens aan de slag en voor ons een proof of concept maken voor een autoshowroom. Klanten moeten met behulp van de HoloLens meer informatie over een auto in beeld geprojecteerd krijgen.

SE | Fancy verlofaanvraag/registratie/alarmering / Frontend & Algoritmes | Stage/Afstuderen.

We zijn een bedrijf met 50 medewerkers. Het aanvragen van verlof willen we met een supermooie interface faciliteren. Jij gaat een systeem maken waarin je bijvoorbeeld kunt vastleggen dat bepaalde combinaties van verlof niet mogelijk zijn.

ID&S | Onderzoek shared storage voor virtualisatie cluster | Afstuderen.

Als we een Microsoft Hyper-V cluster gebruik willen laten maken van shared storage voor de VM’s, welke mogelijkheden zijn er dan, ook buiten de Microsoft-oplossingen? We verwachten eerst een onderzoek naar de mogelijkheden met daarna een proof of concept.

ID&S | Monitoring upgrade | Stage/Afstuderen.

Netivity gebruikt PRTG voor de monitoring van alle platformen. Onderzoek voor ons hoe we de monitoring kunnen verbeteren, hoe we op basis van trendanalyse aankomende storingen al kunnen detecteren en hoe we een grafische weergave kunnen krijgen van alle omgevingen.

BI | Zoeken in webshop, zoekalgoritme onderzoek & advies | Afstuderen.

Tweakwise levert hightech oplossingen inclusief support en advies aan veel grote retailers in Nederland (zoals Hunkemöller, fonQ, ANWB, Hans Anders, etc.) We gebruiken nu een MS SQL database met een full text search algoritme. Je onderzoekt alternatieven en maakt proof of concepts.

SE | Koppelen met VSTS | Stage/Afstuderen.

We gebruiken nu VSTS voor workitems, waarbij de workitems gesynchroniseerd worden met de werklijst. Op die werklijst moeten we uren schrijven. In VSTS zouden we graag uren bij de workitems willen schrijven in plaats van in de gesynchroniseerde werklijst.

BI | Optimalisatie werkprocessen | Stage/Afstuderen.

Onderzoek hoe Netivity met haar tientallen developers het development & release proces efficiënter kan maken om zodoende beter te kunnen werken. We maken complete nieuwe platformen en onderhouden bestaande platformen waarbij je rekening moet houden met legacy.

SE | MicroServices en Xamarin​ | Stage/Afstuderen.

​Je onderzoekt eShopOnContainers en je werkt aan een proof of concept voor eigen webshops. Ontwikkel composite UI based voor microservices, inclusief visual UI shape en layout vanuit meerdere microservices. We ontdekken zo samen met jou de voor- en nadelen en de risico's van microservices.

Meer weten over deze stages en afstudeeropdrachten?

Vanzelfsprekend zoeken we vervolgens met jou naar een opdrachtbeschrijving die goed past bij wat jij wilt en nodig hebt. Neem contact op met Eduard Selles voor meer informatie.

Bekijk ook.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over en van onze producten?

Neem contact op