Werken bij.

We ontwikkelen de online wereld

Werken bij Netivity betekent de online wereld blijven ontwikkelen, maar ook jou als developer. Netivity vindt hoogstaande techniek belangrijk en een klantgerichte, pragmatische houding. Het zijn voorwaarden voor het ontwikkelen en onderhouden van duurzame relaties. Dat betekent dat we mensen zoeken die voor onze klanten kwalitatief goede internet techniek en applicaties ontwikkelen. Het betekent ook dat we investeren in onze eigen mensen.Huidige vacatures.2x .NET developer.

Online winkelen en e-commerce zijn sterk in ontwikkeling, evenals platforms op basis van hoogwaardige internettechnologie. Wij groeien en ontwikkelen mee met het door ons zelf ontwikkelde en hoog gewaardeerde Netivity ecosysteem.

Lees verder

2x Front-end webdeveloper.

De wereld is online en jouw en ons vak is het ontwikkelen van die online wereld. Waar eindgebruikers een website zien, zien wij online werelden gebouwd onder IT-architectuur, tot leven gebracht met vloeiende front-end techniek.

Lees verder

Geen match met de huidige vacatures, wel met Netivity?


Ook dan horen wij graag van je! Stuur ons een open sollicitatie en deel je motivatie en verhaal via werken@netivity.nl. Wellicht ontmoeten we elkaar snel voor een wederzijdse kennismaking!


Open sollicitatie

Stage-, afstudeer en -projectopdrachten.

Innovatie en kennisinstellingen

Netivity en dochterbedrijven Tweakwise en Onethinx werken nauw samen met hogescholen en opleidingen ICT. Een groot deel van onze collega's kwam als stagiair of afstudeerder binnen en ging nooit meer weg. Nog altijd investeren we veel in aansprekende en leerzame stage- en afstudeerplekken. En wie weet word jij zo ook onze collega.


Bekijk alle actuele opdrachten

Bekijk ook.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over en van onze producten?

Neem contact op
Kom jij werken bij Netivity?
4  vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Meer weten? Bekijk onze cookieverklaring.

Sluit melding