Werken bij.

We ontwikkelen de online wereld

Werken bij Netivity betekent de online wereld blijven ontwikkelen, maar ook jou als developer. Netivity vindt hoogstaande techniek belangrijk en een klantgerichte, pragmatische houding. Het zijn voorwaarden voor het ontwikkelen en onderhouden van duurzame relaties. Dat betekent dat we mensen zoeken die voor onze klanten kwalitatief goede internet techniek en applicaties ontwikkelen. Het betekent ook dat we investeren in onze eigen mensen.

Innovatie en kennisinstellingen

Netivity en dochterbedrijven Tweakwise en Onethinx werken nauw samen met hogescholen en opleidingen ICT. Een groot deel van onze collega's kwam als stagiair of afstudeerder binnen en ging nooit meer weg. Nog altijd investeren we veel in aansprekende en leerzame stage- en afstudeerplekken. En wie weet word jij zo ook onze collega.

Huidige vacatures.

Embedded Software Engineer.

Voor ons dochterbedrijf Onethinx zijn we met spoed op zoek naar Embedded Software Engineer die ons kan helpen bij de verdere ontwikkeling van een LoRaWAN module die we onlangs hebben ontwikkeld op basis van de gloednieuwe PSoC6 processor van Cypress.

Lees verder

.NET developer.

Een webdeveloper die wij wegwijs mogen maken in onze online wereld helpt ons ook flexibel te blijven. We zijn daarom altijd op zoek naar webdevelopers.

Lees verder

Receptionist(e)/telefonist(e).

Wij zijn op zoek naar een receptionist(e)/telefonist(e) voor op ons kantoor in Zwolle. Je bent het eerste aanspreekpunt binnen onze organisatie.

Lees verder

Webdeveloper .NET en (MS) SQL developer in Groningen.

Groningen is een IT-stad en we zoeken er voor ons Groningse kantoor versterking. We verzorgen er het webdevelopment voor toonaangevende klanten als Lucardi en Relatieplanet.

Lees verder

Webdeveloper .NET met specialisatie front-end techniek.

Ontwikkel onze vloeiende front-end techniek verder met behulp van de laatste tools en technieken op dat gebied.

Lees verder

Stage-, afstudeer en -projectopdrachten.

Afstudeeropdracht BIM | Onderzoek E-commerce in 2020

Zijn er over 10 jaar wel/geen websites meer? Welke koers aanpassingen we moeten doen om in 2020 klaar te zijn voor de digitale wereld zoals die er dan uit ziet?

Lees verder

Afstudeeropdracht ESA | LoRaWAN je eigen proof of concept

Vanuit ons label Onethinx.nl leveren we full service development voor Internet of Things oplossingen met een focus op het LoRaWan internet. Voor Onethinx zoeken we aansprekende LoRaWAN proof of concept toepassingen.

Lees verder

Afstudeeropdracht ID&S | Onderzoek shared storage voor virtualisatie cluster

Geclusterde virtualisatieplatformen maken vaak gebruik van shared storage. Binnen Netivity maken we gebruik van Microsoft Hyper-V als virtualisatieplatform. We willen graag een onderzoek doen naar welke shared storage mogelijkheden er zijn. Hierbij willen we ons niet beperken tot Microsoft oplossingen.

Lees verder

Afstudeeropdracht ID&S | SIEM (pattern discovery / threat detection)

Met de nieuwe regelgeving rondom privacy wordt de bewijslast meer en meer bij de leveranciers gelegd. Het is zaak om bij een datalek super snel te beschikken over de juiste gegevens.

Lees verder

Afstudeeropdracht SE | HoloLens in auto showroom

De Microsoft HoloLens is een mixed reality bril waarmee je extra elementen aan de ‘normale’ wereld kan toevoegen. Wij zijn op zoek naar de beste manier om informatie via de HoloLens over te dragen.

Lees verder

Afstudeeropdracht SE | Voice Assistants & E-Commerce (Google Home)

Hoe gaan webshop bezoekers met ‘Voice Assistants’ om? Hoe kunnen wij onze oplossing daarop voorbereiden?

Lees verder

Stageplaats SE | Cognitieve Services Azure | Computer Vision-API

Microsoft heeft een aantal ‘Cognitive Services’ klaarstaan in Azure. Binnen deze opdracht ga je een POC te maken waarmee klanten gemakkelijk het juiste product kunnen opzoeken op basis van een foto.

Lees verder

Bekijk ook.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over en van onze producten?

Neem contact op

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Meer weten? Bekijk onze cookieverklaring.

Sluit melding