UWP e-commerce apps

Klanten een omnichannel beleving bieden, is voor veel e-commerce bedrijven steeds belangrijker. Netivity ontwikkelt daarom Universal Windows Platform (UWP) applicaties die op alle type devices eenzelfde beleving bieden en tegelijk optimaal gebruik maken van Netivity software-architectuur. 

Instore

Netivity is de eerste die dit soort UWP e-commerce kiosk apps maakt in Nederland. We hebben daarvoor in nauwe samenwerking met Microsoft kennis opgebouwd over het gebruik van UWP techniek van Microsoft. De eerste app ontwikkelden we voor Doc&Booff, een webshop voor dierbenodigdheden waar ruim 400 dierenartsenpraktijken bij zijn aangesloten. De applicatie is gemaakt voor gebruik op verschillende devices, maar vooral ook met oog op instore aanraakschermen. De UWP app kan uitgerold worden via de Microsoft Store. 

Gebruikservaring

Volgens ons biedt een UWP app een optimale gebruikservaring op aanraakschermen omdat het maximaal gebruik maakt van de rekenkracht en karakteristieken van een device. Bij gebruik van een browseroplossing is dat bijvoorbeeld minder goed mogelijk.

Ontwikkelstraat

Het development van UWP apps ligt in het verlengde van de ontwikkelstraat in Visual Studio dat bij Netivity al wordt gebruikt voor de bouw van e-commerce platforms. Met de ontwikkeling van de eerste UWP app van Doc&Booff hebben we ook meteen het framework voor UWP e-commerce apps gemaakt. De ontwikkeling van een nieuwe app voor andere e-commerce partijen gaat daarbij heel snel.

Windows 10 en 3D

De UWP apps zijn zo gemaakt dat ze op elk willekeurig Windows 10 device draaien. Met gebruik van 3D beelden naast gewone fotografie kan dat zelfs in de Hololens een toepassing zijn naast een instore device of smartphone. Bovendien is de schaalbaarheid van de apps onbeperkt waarmee deze evengoed op een 15 inch of 150 inch touch device te gebruiken zijn.

Neem gerust contact op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Deel deze pagina