Terug

W@chtW0ord8ehe3r.

ID&S · Afstuderen · 40 uur · HBO

Binnen Netivity maken we gebruik van veel verschillende applicaties en omgevingen met bijbehorende accounts. Dat zijn omgevingen van onszelf, die we zoveel mogelijk met onze Active Directory accounts benaderen, maar ook accounts die klanten aanleveren. Die omgevingen van klanten kunnen vaak niet gekoppeld worden, dus moeten we veel accounts met hun wachtwoorden veilig opslaan. Een deel van deze accounts wordt door meerdere collega's gebruikt. De accounts moeten dus veilig gedeeld kunnen worden met de juiste collega's. Onze huidige oplossing voor wachtwoordbeheer voldoet niet meer, dus zoeken we een nieuwe oplossing hiervoor.

Ga jij voor ons uitzoeken hoe we wachtwoorden het beste kunnen opslaan? Wachtwoorden moeten uiteraard veilig worden opgeslagen en beschikbaar zijn voor individuele personen of groepen collega's. Welke tools moeten we hiervoor gebruiken?

Jij zoekt voor ons uit welke tools er beschikbaar zijn en bewijst door middel van een proof of concept dat de gekozen tool voldoet aan onze requirements.

Je toekomstige werkomgeving

Afstuderen of stage lopen bij Netivity betekent onderdeel uitmaken van een organisatie die al 20 jaar met grote passie voor technologie actief is. We zijn een inhoudelijk gedreven en professionele club met een informele sfeer, werken in kleine teams en houden de lijntjes graag kort. De werkomgeving is inspirerend, dat vinden we belangrijk, past bij onze mensen en ons werk. Persoonlijke aandacht hebben we ook hoog in het vaandel staan. En onze familiaire sfeer en duurzame relaties koesteren we.

Verbinden met jong talent, dat doen we al bijna 20 jaar. We vinden het leuk en belangrijk om onze passie, kennis & ervaring te delen én tegelijkertijd ook te leren van jou en het unieke dat jij brengt.

Stagevergoeding

Voor deze opdracht ontvang je € 500,- per maand aan stagevergoeding van ons. Daarnaast zorgen we dagelijks voor een uitgebreide lunch én ben je gedurende jouw werkperiode natuurlijk welkom bij de activiteiten & uitjes die voorbij komen.

Aangeboden begeleiding

Netivity heeft op veel verschillende (technische) bedrijfsonderdelen & specialismen zeer ervaren en kundige (HBO en HBO+) mensen in huis. Wij zorgen ervoor dat jij inhoudelijk en persoonlijk zo goed mogelijk begeleid wordt. Uiteraard afgestemd op jouw studie, opdracht en competentie (eisen).

Baangarantie

Wij koppelen aan deze opdracht een baangarantie. Doorloop je het traject positief en naar tevredenheid (van beide kanten), verlengen wij de samenwerking graag in de vorm van een contract.

Interesse?

Ben jij enthousiast geraakt en wil jij in onze prettige & inspirerende omgeving leren van anderen én een persoonlijke bijdrage leveren vanuit jouw unieke talenten? Maak dan zo snel mogelijk jouw motivatie & CV bij ons bekend. Reageren kan via het onderstaande formulier.

NB: reacties naar aanleiding van deze vacature van werving- & selectiebureaus, recruitment partijen, detacheerders of vacaturesites worden niet in behandeling genomenMeer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over en van onze producten?

Neem contact op
Kom jij werken bij Netivity?
9  vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Meer weten? Bekijk onze cookieverklaring.

Sluit melding