Terug

Online Billing (en Reporting) platform.

SE · Afstuderen · 40 uur · HBO

Online winkelen en e-commerce zijn sterk in ontwikkeling, evenals platforms op basis van hoogwaardige internettechnologie. Wij zijn marktleider in onsite search en merchandising met ons platform Tweakwise Navigator. Inmiddels hebben we honderden projecten op onze naam staan en vormen we de basis voor de navigatie, filtering en merchandising van honderden platforms van grote retailers. Waaronder de bekendere merken zoals fonQ, Hunkemöller, Travelbags, Spar, Casa, Ziengs en Hans Anders.

We staan op het punt om andere landen te gaan bedienen. Daarmee ontstaat de behoefte naar een volledig zelfwerkend Online Billing platform met:

 • Automatische facturering naar verbruik
 • Automatische financiële afhandeling (denk aan iDeal, PayPal)
 • Helder inzicht voor ons en de klant over status van de betalingen
 • Rapportage van verbruik, inzichtelijk voor ons en de klant
 • Introductie van loyalty programma: klanten krijgen merchandise toegestuurd bij bepaald verbruik

Wij hebben al een calculator waarmee de licentiebedragen worden berekend onder andere naar verbruik. Nu vergt het facturatieproces veel handwerk. Daar moeten we vanaf.

Alle parameters voor facturatie zijn beschikbaar. De calculator is beschikbaar. De klanten zijn bekend. Jij hebt dus alle gegevens tot je beschikking om een online facturatie systeem te maken inclusief koppeling met een PSP. Je kan je systeem helemaal als POC naast dat van ons ontwikkelen. Je hoeft op niemand te wachten! Je bepaalt je eigen tempo.

Het Online Billing platform moet op termijn gebruikt gaan worden bij alle Tweakwise klanten. Het gaat hierbij om grote bedragen. Een belangrijk onderdeel van de opdracht is daarom de testbaarheid van de applicatie. Hoe ontwikkel je software waarbij de kans op fouten zo klein mogelijk is. Je maakt gebruik van geautomatiseerde testen (bijvoorbeeld Unit Tests) om de risico’s zo klein mogelijk te houden.

Tooling

 • Visual Studio/ VSCode
 • Azure DevOps
 • HTML / CSS
 • Elastic Search
 • Typescript
 • Vue.JS, React of Angular

Je toekomstige werkomgeving

Afstuderen of stage lopen bij Netivity betekent onderdeel uitmaken van een organisatie die al 20 jaar met grote passie voor technologie actief is. We zijn een inhoudelijk gedreven en professionele club met een informele sfeer, werken in kleine teams en houden de lijntjes graag kort. De werkomgeving is inspirerend, dat vinden we belangrijk, past bij onze mensen en ons werk. Persoonlijke aandacht hebben we ook hoog in het vaandel staan. En onze familiaire sfeer en duurzame relaties koesteren we.

Verbinden met jong talent, dat doen we al bijna 20 jaar. We vinden het leuk en belangrijk om onze passie, kennis & ervaring te delen én tegelijkertijd ook te leren van jou en het unieke dat jij brengt.

Stagevergoeding

Voor deze opdracht ontvang je € 500,- per maand aan stagevergoeding van ons. Daarnaast zorgen we dagelijks voor een uitgebreide lunch én ben je gedurende jouw werkperiode natuurlijk welkom bij de activiteiten & uitjes die voorbij komen.

Aangeboden begeleiding

Netivity heeft op veel verschillende (technische) bedrijfsonderdelen & specialismen zeer ervaren en kundige (HBO en HBO+) mensen in huis. Wij zorgen ervoor dat jij inhoudelijk en persoonlijk zo goed mogelijk begeleid wordt. Uiteraard afgestemd op jouw studie, opdracht en competentie (eisen).

Baangarantie

Wij koppelen aan deze opdracht een baangarantie. Doorloop je het traject positief en naar tevredenheid (van beide kanten), verlengen wij de samenwerking graag in de vorm van een contract.

Interesse?

Ben jij enthousiast geraakt en wil jij in onze prettige & inspirerende omgeving leren van anderen én een persoonlijke bijdrage leveren vanuit jouw unieke talenten? Maak dan zo snel mogelijk jouw motivatie & CV bij ons bekend. Reageren kan via het onderstaande formulier.

NB: reacties naar aanleiding van deze vacature van werving- & selectiebureaus, recruitment partijen, detacheerders of vacaturesites worden niet in behandeling genomenMeer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over en van onze producten?

Neem contact op
Kom jij werken bij Netivity?
9  vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Meer weten? Bekijk onze cookieverklaring.

Sluit melding