Terug

Hololens in café.

SE · Afstuderen · 40 uur · HBO

Augmented Reality (AR) zal in de toekomst een belangrijke rol vervullen. Om daarop voor te sorteren experimenteren we met de AR oplossingen die Microsoft beschikbaar heeft. Dat is de Hololens in combinatie met het Unity game development platform. Daarmee zijn schitterende oplossingen te maken. De manier waarop 3D objecten vast in de ruimte blijven hangen is altijd weer verrassend om te zien. In de afgelopen jaren hebben we al veel ervaring opgedaan. Dus hoef je niet vanaf nul te beginnen. Met deze opdracht willen we de volgende stap zetten.

We zijn bezig met het café van de toekomst. Een ontspanningsruimte met nieuwe technieken en demonstraties. Voeg jij een mixed reality demo met de Hololens aan deze ruimte toe? Het kan van alles zijn waarbij jouw eigen ideeën en mening voorop staan. Je kan data op de muren projecteren, mini games maken, de lampen (Philips HUE) besturen, een interactieve jukebox maken, interactie realiseren, een weerstation op de muur projecteren, navigatie realiseren of een museum-guide maken. De HoloLens beschikt over een prima voice assist. Neem je dat ook mee? Onderzoek zelf waar de nieuwe technology het beste mee gedemonstreerd kan worden.

Het is ook mogelijk om in samenwerking met één van onze klanten een leuke demo voor beide partijen te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een interieurinrichtings applicatie of een andere leuke usecase die jij kan verzinnen.

In de eerste week gaan we je kennis snel bijspijkeren. We hebben HoloLens developers rondlopen die je op weg helpen. Neem de “learnings” van vorige projecten mee. Doe een brainstom met collega’s om de leukste ideeën boven tafel te krijgen. En ga dan aan de slag!

Het is een unieke afstudeerplaats waar we alleen de beste studenten voor willen inzetten. Dus onze vraag luidt: zoeken wij jou?

Je toekomstige werkomgeving

Afstuderen of stage lopen bij Netivity betekent onderdeel uitmaken van een organisatie die al 20 jaar met grote passie voor technologie actief is. We zijn een inhoudelijk gedreven en professionele club met een informele sfeer, werken in kleine teams en houden de lijntjes graag kort. De werkomgeving is inspirerend, dat vinden we belangrijk, past bij onze mensen en ons werk. Persoonlijke aandacht hebben we ook hoog in het vaandel staan. En onze familiaire sfeer en duurzame relaties koesteren we.

Verbinden met jong talent, dat doen we al bijna 20 jaar. We vinden het leuk en belangrijk om onze passie, kennis & ervaring te delen én tegelijkertijd ook te leren van jou en het unieke dat jij brengt.

Stagevergoeding

Voor deze opdracht ontvang je € 500,- per maand aan stagevergoeding van ons. Daarnaast zorgen we dagelijks voor een uitgebreide lunch én ben je gedurende jouw werkperiode natuurlijk welkom bij de activiteiten & uitjes die voorbij komen.

Aangeboden begeleiding

Netivity heeft op veel verschillende (technische) bedrijfsonderdelen & specialismen zeer ervaren en kundige (HBO en HBO+) mensen in huis. Wij zorgen ervoor dat jij inhoudelijk en persoonlijk zo goed mogelijk begeleid wordt. Uiteraard afgestemd op jouw studie, opdracht en competentie (eisen).

Baangarantie

Wij koppelen aan deze opdracht een baangarantie. Doorloop je het traject positief en naar tevredenheid (van beide kanten), verlengen wij de samenwerking graag in de vorm van een contract.

Interesse?

Ben jij enthousiast geraakt en wil jij in onze prettige & inspirerende omgeving leren van anderen én een persoonlijke bijdrage leveren vanuit jouw unieke talenten? Maak dan zo snel mogelijk jouw motivatie & CV bij ons bekend. Reageren kan via het onderstaande formulier.

NB: reacties naar aanleiding van deze vacature van werving- & selectiebureaus, recruitment partijen, detacheerders of vacaturesites worden niet in behandeling genomenMeer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over en van onze producten?

Neem contact op
Kom jij werken bij Netivity?
9  vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Meer weten? Bekijk onze cookieverklaring.

Sluit melding