Terug

Front-end performance monitor voor ecommerce platforms.

SE · Afstuderen · 40 uur · HBO

Snel, sneller, snelst. De front-end van een e-commerce platform wordt steeds belangrijker. Waar we een paar jaar geleden nog met een beetje CSS en HTML af konden, is de front-end tegenwoordig minstens zo complex als de back-end. Typescript, Vue.JS, Babel, Node, NPM zijn zo maar een paar technieken die we dagelijks inzetten.

Snelheid van de front-end van een platform is erg belangrijk. Jij gaat ons helpen bij het in kaart brengen van de performance van ons front-end framework.

Wat ga jij doen?

 • Lighthouse rapporten draaien en visualiseren
 • Performance notifications instellen
 • Koppeling met Azure Devops voor releasen annotaties
 • Gevoel krijgen bij performance van onze webshops
 • Het inzichtelijk maken van de performance door de tijd heen
 • Dips en improvements monitoren

Tooling

 • Visual Studio/ VSCode
 • Azure DevOps
 • C# .NET
 • HTML / CSS
 • Typescript
 • Vue.JS

Je toekomstige werkomgeving

Afstuderen of stage lopen bij Netivity betekent onderdeel uitmaken van een organisatie die al 20 jaar met grote passie voor technologie actief is. We zijn een inhoudelijk gedreven en professionele club met een informele sfeer, werken in kleine teams en houden de lijntjes graag kort. De werkomgeving is inspirerend, dat vinden we belangrijk, past bij onze mensen en ons werk. Persoonlijke aandacht hebben we ook hoog in het vaandel staan. En onze familiaire sfeer en duurzame relaties koesteren we.

Verbinden met jong talent, dat doen we al bijna 20 jaar. We vinden het leuk en belangrijk om onze passie, kennis & ervaring te delen én tegelijkertijd ook te leren van jou en het unieke dat jij brengt.

Stagevergoeding

Voor deze opdracht ontvang je € 500,- per maand aan stagevergoeding van ons. Daarnaast zorgen we dagelijks voor een uitgebreide lunch én ben je gedurende jouw werkperiode natuurlijk welkom bij de activiteiten & uitjes die voorbij komen.

Aangeboden begeleiding

Netivity heeft op veel verschillende (technische) bedrijfsonderdelen & specialismen zeer ervaren en kundige (HBO en HBO+) mensen in huis. Wij zorgen ervoor dat jij inhoudelijk en persoonlijk zo goed mogelijk begeleid wordt. Uiteraard afgestemd op jouw studie, opdracht en competentie (eisen).

Baangarantie

Wij koppelen aan deze opdracht een baangarantie. Doorloop je het traject positief en naar tevredenheid (van beide kanten), verlengen wij de samenwerking graag in de vorm van een contract.

Interesse?

Ben jij enthousiast geraakt en wil jij in onze prettige & inspirerende omgeving leren van anderen én een persoonlijke bijdrage leveren vanuit jouw unieke talenten? Maak dan zo snel mogelijk jouw motivatie & CV bij ons bekend. Reageren kan via het onderstaande formulier.

NB: reacties naar aanleiding van deze vacature van werving- & selectiebureaus, recruitment partijen, detacheerders of vacaturesites worden niet in behandeling genomenMeer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over en van onze producten?

Neem contact op
Kom jij werken bij Netivity?
9  vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Meer weten? Bekijk onze cookieverklaring.

Sluit melding