Terug

E-commerce ervaring met WebGL.

SE · Afstuderen · 40 uur · HBO

E-commerce is constant in beweging. Bij Netivity zijn we al 20 jaar expert in het ontwikkelen van E-commerce platforms en zoeken daarbij constant naar nieuwe uitdagingen. Jij gaat ons hierin een stap verder helpen.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die voor ons de mogelijkheden van WebGL kan onderzoeken en implementeren. Deze javascript API om 2D en 3D graphics te bouwen is wellicht de volgende stap om een geheel nieuwe e-commerce ervaring te bieden.

Wat ga jij doen?

  • Jij onderzoekt de mogelijkheden en onmogelijkheden van WebGL
  • Jij onderzoekt wat er nodig is om een PoC te ontwikkelen die aansluit bij de werkwijze en tools die Netivity gebruikt
  • Je bouwt een PoC gebaseerd op een use-case van een van de klanten van Netivity

Tooling

  • Visual Studio/ VSCode
  • Azure DevOps
  • WebGL
  • HTML / CSS
  • Typescript
  • Vue.JS

Je toekomstige werkomgeving

Afstuderen of stage lopen bij Netivity betekent onderdeel uitmaken van een organisatie die al 20 jaar met grote passie voor technologie actief is. We zijn een inhoudelijk gedreven en professionele club met een informele sfeer, werken in kleine teams en houden de lijntjes graag kort. De werkomgeving is inspirerend, dat vinden we belangrijk, past bij onze mensen en ons werk. Persoonlijke aandacht hebben we ook hoog in het vaandel staan. En onze familiaire sfeer en duurzame relaties koesteren we.

Verbinden met jong talent, dat doen we al bijna 20 jaar. We vinden het leuk en belangrijk om onze passie, kennis & ervaring te delen én tegelijkertijd ook te leren van jou en het unieke dat jij brengt.

Stagevergoeding

Voor deze opdracht ontvang je € 500,- per maand aan stagevergoeding van ons. Daarnaast zorgen we dagelijks voor een uitgebreide lunch én ben je gedurende jouw werkperiode natuurlijk welkom bij de activiteiten & uitjes die voorbij komen.

Aangeboden begeleiding

Netivity heeft op veel verschillende (technische) bedrijfsonderdelen & specialismen zeer ervaren en kundige (HBO en HBO+) mensen in huis. Wij zorgen ervoor dat jij inhoudelijk en persoonlijk zo goed mogelijk begeleid wordt. Uiteraard afgestemd op jouw studie, opdracht en competentie (eisen).

Baangarantie

Wij koppelen aan deze opdracht een baangarantie. Doorloop je het traject positief en naar tevredenheid (van beide kanten), verlengen wij de samenwerking graag in de vorm van een contract.

Interesse?

Ben jij enthousiast geraakt en wil jij in onze prettige & inspirerende omgeving leren van anderen én een persoonlijke bijdrage leveren vanuit jouw unieke talenten? Maak dan zo snel mogelijk jouw motivatie & CV bij ons bekend. Reageren kan via het onderstaande formulier.

NB: reacties naar aanleiding van deze vacature van werving- & selectiebureaus, recruitment partijen, detacheerders of vacaturesites worden niet in behandeling genomenMeer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over en van onze producten?

Neem contact op
Kom jij werken bij Netivity?
9  vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Meer weten? Bekijk onze cookieverklaring.

Sluit melding