Terug

Ontwikkel een Tweakwise Starter Demo Generator.

SE · Stage · 40 uur · HBO

Maak mensen blij met deze fancy opdracht! Hoe tof is het als door jouw opdracht Tweakwise nog sneller nieuwe klanten aan zich kan binden. Want dat is het doel! Netivity voert het label Tweakwise. Tweakwise is een bedrijf dat zich richt op enkele zeer innovatieve oplossingen voor de eCommerce wereld. Deze oplossingen zijn gericht op optimalisatie, big data en personalisatie in eCommerce websites. Tweakwise is een grote naam in eCommerce land. Jouw oplossing gaat ervoor zorgen dat Tweakwise nog toegankelijker wordt. Met de Starter Demo Generator moet het nog eenvoudiger worden om klanten lekker te maken voor een Tweakwise integratie.

Wat ga jij doen?

  • Fancy front-end bouwen (UI)
  • Laagdrempelige applicatie bouwen (UX)
  • Werken met hippe technieken (Vue.js)
  • Fixen van deployment straat (Devops)

Tooling

  • Visual Studio/ VSCode
  • Azure DevOps
  • C# .NET
  • SASS
  • Typescript
  • Vue.JS

Je toekomstige werkomgeving

Afstuderen of stagelopen bij Netivity betekent onderdeel uitmaken van een organisatie die al 20 jaar met grote passie voor technologie actief is. We zijn een inhoudelijk gedreven en professionele club met een informele sfeer, werken in kleine teams en houden de lijntjes graag kort. De werkomgeving is inspirerend, dat vinden we belangrijk en dat past bij onze mensen en ons werk. Persoonlijke aandacht hebben we ook hoog in het vaandel staan. En onze familiaire sfeer en duurzame relaties koesteren we.

Verbinden met jong talent, dat doen we al bijna 20 jaar. We vinden het leuk en belangrijk om onze passie, kennis & ervaring te delen én tegelijkertijd ook te leren van jou en het unieke dat jij brengt.

Stagevergoeding

Voor deze stageopdracht ontvang je € 250,- per maand aan vergoeding van ons. Daarnaast zorgen we dagelijks voor een uitgebreide lunch én ben je gedurende jouw werkperiode natuurlijk welkom bij de activiteiten & uitjes die voorbijkomen.

Aangeboden begeleiding

Netivity heeft op veel verschillende (technische) bedrijfsonderdelen & specialismen zeer ervaren en kundige (HBO en HBO+) mensen in huis. Wij zorgen ervoor dat jij inhoudelijk en persoonlijk zo goed mogelijk begeleid wordt. Uiteraard afgestemd op jouw studie, opdracht en competenties.

Baangarantie

Wij koppelen aan deze opdracht een baangarantie. Doorloop je het traject positief en naar tevredenheid (van beide kanten), verlengen wij de samenwerking graag in de vorm van een contract.

Interesse?

Ben jij enthousiast geraakt en wil jij in onze prettige & inspirerende omgeving leren van anderen én een persoonlijke bijdrage leveren vanuit jouw unieke talenten? Maak dan zo snel mogelijk jouw motivatie & CV bij ons bekend. Reageren kan via het onderstaande formulier.

NB: reacties naar aanleiding van deze vacature van werving- & selectiebureaus, recruitment partijen, detacheerders of vacaturesites worden niet in behandeling genomenMeer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over en van onze producten?

Neem contact op
Kom jij werken bij Netivity?
3  vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Meer weten? Bekijk onze cookieverklaring.

Sluit melding