Terug

Integratie van het CMS in de Webshop.

SE · Afstuderen · 40 uur · HBO

Hoe cool zou het zijn als je direct in de webshop aanpassingen kan doen aan de content van je webshop? Vaak bestaat een webshop uit een voorkant (de site) en een CMS (het gedeelde waar je de configuratie van de shop beheerd). Deze systemen staan los van elkaar, wanneer je een aanpassing doet aan het CMS is die niet direct zichtbaar in de webshop. Jouw opdracht is om deze twee systemen één geheel te laten zijn. Je bouwt op het bestaande CMS een API en combineert dit met een javascript oplossing (zoals Vue.js) waarmee je rechtsreeks aanpassingen op de configuratie kan doorvoeren. Een soort ‘plugin’ in de webshop. Daarnaast denk je ook na over security, hoe zorg je ervoor dat alleen de juiste personen toegang hebben tot deze functionaliteit?

Wat ga jij doen?

 • Front-end oplossing bouwen voor de integratie met de shop
 • Een API bouwen welke het koppelvlak zal worden tussen het CMS een de Front-end
 • Onderzoeken welk protocol / query taal je zou kunnen gebruiken voor de API. (GraphQL? OData?)
 • Werken met hippe technieken (Vue.js, GraphQL)

Tooling

 • Visual Studio/ VSCode
 • Azure DevOps
 • C# .NET
 • ASP.NET Web API
 • SASS
 • Typescript
 • Unit tests
 • Vue.JS

Je toekomstige werkomgeving

Afstuderen of stagelopen bij Netivity betekent onderdeel uitmaken van een organisatie die al 20 jaar met grote passie voor technologie actief is. We zijn een inhoudelijk gedreven en professionele club met een informele sfeer, werken in kleine teams en houden de lijntjes graag kort. De werkomgeving is inspirerend, dat vinden we belangrijk en dat past bij onze mensen en ons werk. Persoonlijke aandacht hebben we ook hoog in het vaandel staan. En onze familiaire sfeer en duurzame relaties koesteren we.

Verbinden met jong talent, dat doen we al bijna 20 jaar. We vinden het leuk en belangrijk om onze passie, kennis & ervaring te delen én tegelijkertijd ook te leren van jou en het unieke dat jij brengt.

Vergoeding

Voor deze afstudeeropdracht ontvang je € 500,- per maand aan vergoeding van ons. Daarnaast zorgen we dagelijks voor een uitgebreide lunch én ben je gedurende jouw werkperiode natuurlijk welkom bij de activiteiten & uitjes die voorbijkomen.

Aangeboden begeleiding

Netivity heeft op veel verschillende (technische) bedrijfsonderdelen & specialismen zeer ervaren en kundige (HBO en HBO+) mensen in huis. Wij zorgen ervoor dat jij inhoudelijk en persoonlijk zo goed mogelijk begeleid wordt. Uiteraard afgestemd op jouw studie, opdracht en competenties.

Baangarantie

Wij koppelen aan deze opdracht een baangarantie. Doorloop je het traject positief en naar tevredenheid (van beide kanten), verlengen wij de samenwerking graag in de vorm van een contract.

Interesse?

Ben jij enthousiast geraakt en wil jij in onze prettige & inspirerende omgeving leren van anderen én een persoonlijke bijdrage leveren vanuit jouw unieke talenten? Maak dan zo snel mogelijk jouw motivatie & CV bij ons bekend. Reageren kan via het onderstaande formulier.

NB: reacties naar aanleiding van deze vacature van werving- & selectiebureaus, recruitment partijen, detacheerders of vacaturesites worden niet in behandeling genomenMeer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over en van onze producten?

Neem contact op
Kom jij werken bij Netivity?
3  vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Meer weten? Bekijk onze cookieverklaring.

Sluit melding