Terug

Geindexeerde webshop assortiment ‘publiceren’ naar de cloud d.m.v. containerization.

SE · Stage/Afstuderen · 40 uur · HBO

Tweakwise is een bedrijf dat zich richt op enkele zeer innovatieve oplossingen voor de eCommerce wereld. Deze oplossingen zijn gericht op optimalisatie, big data en personalisatie in eCommerce websites. Een groot gedeelte van de nederlandse webshops maak gebruikt van de search en merchandising oplossing ‘Tweakwise Navigator’. Bij Tweakwise willen we onderzoeken en experimenteren met de mogelijkheden om de zoekindex te ‘deployen’ naar cloud oplossing door gebruik te maken van Docker of een andere containerization oplossing. Met jouw oplossing kunnen we nog sneller en betrouwbaarder ons product uitrollen over de hele wereld!

Wat ga jij doen?

  • De mogelijkheden onderzoeken om de zoekindex van Tweakwise te deployen met behulp van een containerization-oplossing als Docker.
  • Software van Tweakwise aanpassen zodat deze geschikt is voor containerization. (Proof of concept)
  • Werken met cloud oplossingen als Azure

Tooling

  • Visual Studio/ VSCode
  • Azure DevOps
  • C# .NET
  • Docker (of iets soortgelijks)

Je toekomstige werkomgeving

Afstuderen of stagelopen bij Netivity betekent onderdeel uitmaken van een organisatie die al 20 jaar met grote passie voor technologie actief is. We zijn een inhoudelijk gedreven en professionele club met een informele sfeer, werken in kleine teams en houden de lijntjes graag kort. De werkomgeving is inspirerend, dat vinden we belangrijk en dat past bij onze mensen en ons werk. Persoonlijke aandacht hebben we ook hoog in het vaandel staan. En onze familiaire sfeer en duurzame relaties koesteren we.

Verbinden met jong talent, dat doen we al bijna 20 jaar. We vinden het leuk en belangrijk om onze passie, kennis & ervaring te delen én tegelijkertijd ook te leren van jou en het unieke dat jij brengt.

Vergoeding

Voor deze afstudeeropdracht ontvang je € 500,- per maand (stage € 250,- p/maand) aan vergoeding van ons. Daarnaast zorgen we dagelijks voor een uitgebreide lunch én ben je gedurende jouw werkperiode natuurlijk welkom bij de activiteiten & uitjes die voorbijkomen.

Aangeboden begeleiding

Netivity heeft op veel verschillende (technische) bedrijfsonderdelen & specialismen zeer ervaren en kundige (HBO en HBO+) mensen in huis. Wij zorgen ervoor dat jij inhoudelijk en persoonlijk zo goed mogelijk begeleid wordt. Uiteraard afgestemd op jouw studie, opdracht en competenties.

Baangarantie

Wij koppelen aan deze opdracht een baangarantie. Doorloop je het traject positief en naar tevredenheid (van beide kanten), verlengen wij de samenwerking graag in de vorm van een contract.

Interesse?

Ben jij enthousiast geraakt en wil jij in onze prettige & inspirerende omgeving leren van anderen én een persoonlijke bijdrage leveren vanuit jouw unieke talenten? Maak dan zo snel mogelijk jouw motivatie & CV bij ons bekend. Reageren kan via het onderstaande formulier.

NB: reacties naar aanleiding van deze vacature van werving- & selectiebureaus, recruitment partijen, detacheerders of vacaturesites worden niet in behandeling genomenMeer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over en van onze producten?

Neem contact op
Kom jij werken bij Netivity?
3  vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Meer weten? Bekijk onze cookieverklaring.

Sluit melding