Vacature overzicht

Stage- & afstudeeropdrachten.
Innovatie en kennisinstellingen.

Netivity en dochterbedrijven Tweakwise en Onethinx werken nauw samen met hogescholen en opleidingen ICT. Een groot deel van onze collega's kwam als stagiair of afstudeerder binnen en ging nooit meer weg. Nog altijd investeren we veel in aansprekende en leerzame stage- en afstudeerplekken. En wie weet word jij zo ook onze collega.


Ontwikkel een Voice Search.

SE · Stage/Afstuderen · 40 uur · HBO

Jij gaat inzoomen op het fenomeen ‘Voice Search’; hoe gaan webshop bezoekers met deze feature om? En hoe kunnen wij onze oplossing daarop aansluiten? De keus is aan jou, maar het is niet de bedoeling om de omzetting zelf te programmeren. Daar zijn al mooie oplossingen voor.

Lees verder

Ontwikkel een Visual Search op basis van Tensorflow.

SE · Stage/Afstuderen · 40 uur · HBO

Bij Netivity zijn we experts op het gebied van search en navigation in webshops. In onze shops, die we zelf gebouwd hebben, zijn dat aspecten waar we jarenlang ervaring mee hebben en waarmee we markleider zijn. Jij kan ons helpen om de eerste stappen te zetten op het gebied van het zoeken aan de hand van beelden; de visual search.

Lees verder

Ontwikkel een mobile Progressive Web App met Vue.js.

SE · Stage/Afstuderen · 40 uur · HBO

In de toekomst zullen native mobile apps en responsive websites samenvloeien in Progressive Web Apps. Dat is natuurlijk een fantastische ontwikkeling waarmee nog makkelijker applicaties gemaakt kunnen worden die niet via complexe appstores gepubliceerd hoeven te worden. We willen dat jij een lean en mean PWA maakt zodat we daarmee een goed beeld krijgen van de potentie van een PWA.

Lees verder

Recommendation Engine op basis van orderdata.

SE · Stage/Afstuderen · 40 uur · HBO

Netivity is e-commerce expert. We hebben 100+ klanten met grote webshops waarvoor wij de techniek leveren. Met onze techniek kan de klant zijn producten verkopen. Natuurlijk is het een spel om zo veel te verkopen. Daarbij helpt het enorm om bij een product accessoires of bijpassende producten te tonen. Aan jou de taak om deze recommendations te bepalen.

Lees verder

Open sollicitatie.


Wil je vanuit jouw interessegebied een idee aandragen voor een afstudeeropdracht bij Netivity? Daar staan wij altijd open voor! Laat ons via onderstaande knop weten waar jij mee aan de slag wilt.


Open sollicitatie
Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over en van onze producten?

Neem contact op
Kom jij werken bij Netivity?
Vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Meer weten? Bekijk onze cookieverklaring.

Sluit melding