Stage- & afstudeeropdrachten.
Innovatie en kennisinstellingen.

Netivity en dochterbedrijven Tweakwise en Onethinx werken nauw samen met hogescholen en opleidingen ICT. Een groot deel van onze collega's kwam als stagiair of afstudeerder binnen en ging nooit meer weg. Nog altijd investeren we veel in aansprekende en leerzame stage- en afstudeerplekken. En wie weet word jij zo ook onze collega.


Progressive Web App E-commerce.

SE · Afstuderen · 40 uur · HBO

Progressive Web App en E-commerce? Onderzoek welke mogelijkheden dat biedt. En kies een van onze grote klanten uit om een Proof of Concept (PoC) te maken. Welk kansen en bedreigingen zie je? Als PoC kan je een web-app maken die op de iPad het assortiment mooi en qua interactie aansprekend toont.

Lees verder

Voice assist keuzehulp in e-commerce.

SE · Afstuderen · 40 uur · HBO

Met Tweakwise.com zijn we markleider op gebied van zoeken, navigeren en personalisatie. Elke grote webshop in Nederland gebruikt onze SaaS oplossing. Binnen Tweakwise hebben we recent een nieuwe feature toegevoegd genaamd ‘guided selling’. In de volksmond noemen we het ook wel “keuzehulp”. Daarmee is het mogelijk om een productaanbod vragend te filteren en vervolgens met elkaar te vergelijken.

Lees verder

GatsbyJS.

SE · Afstuderen · 40 uur · HBO

"Gatsby is a free and open source framework based on React that helps developers build blazing fast websites and apps". Het is een moderne webtech oplossing om corporate websites snel en gemakkelijk op te zetten en beheersbaar te maken. Jij gaat onderzoeken hoe deze oplossing werkt en gaat minstens één corporate voor ons ombouwen. Deel je bevindingen en adviseer of we deze oplossing in de toekomst moeten gaan gebruiken.

Lees verder

Hololens in café.

SE · Afstuderen · 40 uur · HBO

Agmented Reality (AR) zal in de toekomst een belangrijke rol vervullen. Om daarop voor te sorteren experimenteren we met de AR oplossingen die Microsoft beschikbaar heeft. Dat is de Hololens in combinatie met het Unity game development platform. Daarmee zijn schitterende oplossingen te maken. De manier waarop 3D objecten vast in de ruimte blijven hangen is altijd weer verrassend om te zien. In de afgelopen jaren hebben we al veel ervaring opgedaan. Dus hoef je niet vanaf nul te beginnen. Met deze opdracht willen we de volgende stap zetten.

Lees verder

Monitoring optimaliseren.

ID&S · Afstuderen · 40 uur · HBO

Geef jij ons advies over de optimale configuratie van de monitoring en alerting van de applicaties op ons hosting platform? Wat moeten we precies monitoren voor elke laag die een applicatie raakt? Wanneer is een alert noodzakelijk? Kan je in een dashboard de actuele status van het de platformen laten zien?

Lees verder

SIEM oplossing.

ID&S · Afstuderen · 40 uur · HBO

Geef jij ons advies over de oplossing voor het verzamelen en analyseren van onze logs? Wat moeten we precies loggen voor elke laag die een applicatie raakt? Hoe koppel je die logs aan elkaar en hoe komt daar een nuttige analyse uit? Wanneer is een alert noodzakelijk? Welke tools hebben wij hiervoor nodig?

Lees verder

PRTG Trendanalyse.

BIM · ID&S · SE · ESA · 40 uur · HBO

In de wereld van e-commerce is tijd geld, en dat geldt al helemaal voor je online shop. Vandaar dat het voor onze klanten van groot belang is dat uptime gegarandeerd is. In deze opdracht draag je hier direct aan bij.

Lees verder

Open sollicitatie.


Wil je vanuit jouw interessegebied een idee aandragen voor een afstudeeropdracht bij Netivity? Daar staan wij altijd open voor! Laat ons via onderstaande knop weten waar jij mee aan de slag wilt.


Open sollicitatie
Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over en van onze producten?

Neem contact op
Kom jij werken bij Netivity?
5  vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Meer weten? Bekijk onze cookieverklaring.

Sluit melding