Vacature overzicht

Stage- & afstudeeropdrachten.
Innovatie en kennisinstellingen.

Netivity en Tweakwise werken nauw samen met hogescholen en opleidingen ICT. Een groot deel van onze collega's kwam als stagiair of afstudeerder binnen en ging nooit meer weg. Nog altijd investeren we veel in aansprekende en leerzame stage- en afstudeerplekken. En wie weet word jij zo ook onze collega.


Klantprofielen met slimme data-analyse in Microsoft Azure Cloud.

SE · Afstuderen · 40 uur · HBO

In deze opdracht ga je onderzoeken hoe je de data uit Elasticsearch naar Azure kunt krijgen en hoe je de gewenste analyses in Azure kunt implementeren. Vervolgens maak je op basis van dit onderzoek een proof of concept.

Lees verder

Caching out-of-process.

ID&S · Afstuderen · 40 uur · HBO

Onderzoek welke caching oplossingen er zijn en welke van deze het beste past binnen de architectuur van een van onze klanten. In samenwerking met het development team gaan we de door jou gekozen oplossing integreren in een klantproject.

Lees verder

Create an ‘eventful’ Cloud expierence.

ID&S · Afstuderen · 40 uur · HBO

Onderzoek welke opties Azure biedt voor het hosten en verwerken van onze events en kies hieruit de optie die het best past bij ons. Na jouw onderzoek ga jij onze bestaande code libraries (NuGet packages) uitbreiden met de cloud optie. Belangrijk hierin is dat de NuGet packages al in productie worden gebruikt (zoals Fonq, Menzis en Lucardi) en dat plug&play opgebouwd moet worden.

Lees verder

E2E testing – QA improvements.

ID&S · Afstuderen · 40 uur · HBO

Onderzoek welke end-to-end test technieken het beste passen én hoe we deze het beste kunnen aansluiten op een meerdere van onze e-commerce platformen. Het is belangrijk dat er een ‘standaard’ komt te liggen, waar we de komende jaren op verder kunnen bouwen!

Lees verder

Headless CMS integration / content.

ID&S · Afstuderen · 40 uur · HBO

Onderzoek welke opties headless CMS opties er zijn & welke het beste past bij onze (klant) wensen. Vervolgens gaan we beginnen aan de ontwikkeling & kunnen we i.s.m. een van onze klanten een integratie maken, waar jij, onze klanten én Netivity ontzettend blij van worden!

Lees verder

Open sollicitatie.


Wil je vanuit jouw interessegebied een idee aandragen voor een afstudeeropdracht bij Netivity? Daar staan wij altijd open voor! Laat ons via onderstaande knop weten waar jij mee aan de slag wilt.


Open sollicitatie
Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over en van onze producten?

Neem contact op
Kom jij werken bij Netivity?
Vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Meer weten? Bekijk onze cookieverklaring.

Sluit melding