Optiek.

De optiek kenmerkt zich door een hoge mate van complexiteit in het productaanbod. Producten worden samengesteld o.b.v. sterktes, glassoorten, bewerkingen, promoties en andere afhankelijkheden. Voor Hans Anders zijn de meest complexe configuraties en calculaties toegevoegd in het Netivity Core platform, zodat klanten online dezelfde uitgebreide keuze hebben als in de fysieke winkel. Daarnaast zijn onderscheidende modules als een online paskamer en uitgebreide promotiemodule ontwikkeld. Bovendien kenmerkt het platform zich door een geavanceerd responsive design.

Online paskamer.

Online paskamer.

Een bezoeker weet vaak van tevoren niet of een bril ook echt leuk staat. Hiervoor ontwikkelden we de online paskamer. Dit maakt het mogelijk om online brillen te passen op basis van een foto van je gezicht. De online paskamer is een enorme verrijking voor het online oriƫntatie proces en wordt veelvuldig gebruikt.

Koppeling glasdatabase.

Koppeling glasdatabase.

Bij het online bestelling van een bril op sterkte is er een enorme keuze aan glazen, sterktes, bewerkingen en monturen en de verschillende combinaties hiervan. We bouwden een slimme module die tijdens het ordertraject meerekent zodat exact het juiste product samengesteld kan worden. Ook wordt de order, bij bestelling, direct bij de juiste glasproducent ingeschoten.

Promotiemodule.

Promotiemodule.

De optiek branche staat bekend om haar uitgebreide hoeveelheid promoties en de uiteenlopende varianten en voorwaarden daarvan. Hiervoor is een speciale promotiemodule ontwikkeld. Deze module berekent altijd de juiste prijs, ongeacht welke opties de klant kiest.

Afsprakenmodule.

Afsprakenmodule.

We hebben gezorgd dat de klant online eenvoudig een afspraak kan inplannen. In een paar muisklikken staat er een afspraak bij de gewenste opticien of audicien gepland. Makkelijker wordt het niet.

Onderscheidend responsive design.

Onderscheidend responsive design.

Het online platform van Hans Anders is volledig responsive gebouwd waarbij het tot in de puntjes in uitgedacht. Netivity Core biedt designers daarbij volledige creatieve vrijheid. Dit heeft een unieke en onderscheidende look & feel opgeleverd.

Optiek.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Optiek?

Neem contact op
Bekijk ook.
Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over en van onze producten?

Neem contact op
Kom jij werken bij Netivity?
Vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Meer weten? Bekijk onze cookieverklaring.

Sluit melding