Online Retail.

Succesvolle pure online spelers, zoals fonQ, eisen de hoogste standaarden van een commerce platform. Online retail is hun core business en het commerce platform is het episch centrum van alle dagelijkse activiteit. Op basis van Netivity Core bouwden we een uniek platform voor fonQ. Beleving en inspiratie in het grootste online warenhuis van Nederland waren de uitgangspunten. Daarbij vormen schaalbaarheid, performance en vrijheid in design belangrijke randvoorwaarden.

Responsive, liquid en adaptive.

Responsive, liquid en adaptive.

Het platform is gebouwd vanuit een touch-ervaring omdat het gros van de bezoekers via mobiel komt. Daarom ontwikkelden we volledig responsive, liquid en adaptive zodat op ieder device een ultieme beleving ervaren wordt.

Perfomance.

Perfomance.

Om de grote volumes in traffic en orders van fonQ aan te kunnen wordt er op een intelligente manier gebruik gemaakt van partial caching, wat er voor zorgt dat het verkeer naar de database aanzienlijk kleiner wordt en laadtijden laag blijven. Zelfs terwijl er 4K afbeeldingen getoond worden.

Check-out op maat.

Check-out op maat.

Voor maximale conversie ontwikkelden we een volledig op maat gemaakte, geoptimaliseerde check-out funnel. Hierin zijn o.a. integraties met giftcards, loyaliteit systemen, uitgebreide afleverkeuzes en uiteenlopende betaalmethodes verwerkt. En dat alles met behoud van performance.

Inspiratie en beleving.

Inspiratie en beleving.

Het platform van fonQ is uniek door de enorme hoeveelheid verschillende content typen, die bovendien allemaal eenvoudig beheerd kunnen worden. Er zijn uitgebreide inspiratie en cadeau secties, waarin assortiment en inspirerende content (zoals blogs en recepten) perfect gecombineerd worden.

Geavanceerde promotie engine.

Geavanceerde promotie engine.

De promotie engine geeft volledige vrijheid aan de marketeers van fonQ in het samenstellen van allerlei combinaties van promoties. Voorwaarden en regels kunnen zelf beheerd worden en promoties worden real-time doorgerekend in het volledige platform, met behoud van performance.

Visueel content beheer.

Visueel content beheer.

De verschillende content blokken op een pagina kunnen beheerd worden vanuit een daadwerkelijke weergave van de front-end, zoals de consument deze ook te zien krijgt. Op deze manier kan de content visueel beheerd worden en is direct zichtbaar hoe het op de pagina staat.

Online Retail.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Online Retail?

Neem contact op
Bekijk ook.
Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over en van onze producten?

Neem contact op
Kom jij werken bij Netivity?
Vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Meer weten? Bekijk onze cookieverklaring.

Sluit melding