Fashion.

Onze oplossing voor Site Search, Merchandising en Recommendations (Tweakwise) wordt door nagenoeg de volledige top van de Nederlandse en Belgische fashion retail gebruikt. Hierdoor is er veel branche specifieke kennis aanwezig en zijn er features ontwikkeld die een must have zijn voor elke serieuze online fashion retailer. De software werkt conversie verhogend en stelt marketeers in staat zelf optimalisaties door te voeren.

Merchandising.

Merchandising.

Het slim sorteren van je productaanbod heeft een bewezen conversie verhogend effect. De business rules die hieraan ten grondslag liggen zijn zeer branche specifiek. Voor fashion is de beschikbaarheid van maatranges van doorslaggevend belang. Hiervoor ontwikkelden we functionaliteit die rekening houdt met de voorraad van verschillende productvarianten. Voeg dit, naast parameters uit o.a. Google Analytics, toe aan je sorteringen en je productaanbod is altijd goed gesorteerd.

Lees verder
Site Search.

Site Search.

Een snelle zoekfunctie en het meest relevante resultaat zijn een vereiste in een fashion webshop met oneindige keuzes. Met Tweakwise is je zoekfunctie supersnel, en maak je gebruik van geoptimaliseerde algoritmes die o.b.v. het specifieke zoekgedrag getuned kunnen worden. Kenmerken die binnen fashion van belang zijn zoals producttype, maat, merk en kleur kunnen meer prioriteit krijgen.

Lees verder
Visual Merchandising.

Visual Merchandising.

Een veelgebruikte feature binnen de online fashion. Onze slimme algoritmes vormen de basis voor de merchandising, maar soms wil je ook handmatig en visueel producten kunnen selecteren en boven je standaard sortering tonen. Je bent in staat om productlijst pagina's mooi te etaleren.

Lees verder
Fashion.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Fashion?

Neem contact op
Bekijk ook.
Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over en van onze producten?

Neem contact op
Kom jij werken bij Netivity?
Vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Meer weten? Bekijk onze cookieverklaring.

Sluit melding