Automotive.

Ga je een nieuwe auto kopen? Dan begint je ori├źntatie tegenwoordig online. Wij bouwden daarom voor Broekhuis een uitgebreid online platform o.b.v. Netivity Core, met o.a. een slimme autozoeker, een werkplaatsplanner en realiseerden koppelingen met verschillende branche specifieke systemen.

Occasionzoeker.

Occasionzoeker.

Bezoekers van Broekhuis.nl komen vanuit allerlei invalshoeken binnen met verschillende vragen. De zoekfunctie van Tweakwise maakt het mogelijk al deze vragen zo specifiek mogelijk te beantwoorden. Zo kan er gezocht worden op een merk of type over alle vestigingen heen, maar ook specifiek in het aanbod van een bepaalde vestiging en rekening houdend reviews van andere klanten.

Werkplaatsplanner.

Werkplaatsplanner.

Om het plannen van bijvoorbeeld een APK-keuring nog gemakkelijker te maken ontwikkelden we een werkplaatsplanner. Met deze module kan de klant eenvoudig een afspraak inplannen bij de gewenste dealer op de gewenste datum.

Branche specifieke integraties.

Branche specifieke integraties.

We realiseerden koppelingen met systemen die de hele automotive branche gebruikt voor het verkrijgen van voertuigdata. Voertuigen worden automatisch uit deze systemen ingelezen in het platform van Broekhuis. Daarnaast is ook het leadsysteem voor nieuwe klanten volledig geïntegreerd met het online platform.

Automotive.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Automotive?

Neem contact op
Bekijk ook.
Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over en van onze producten?

Neem contact op
Kom jij werken bij Netivity?
Vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Meer weten? Bekijk onze cookieverklaring.

Sluit melding