Enterprise software

Netivity ontwikkelt online platforms voor organisaties uit een breed scala van sectoren: van e-commerce tot industrie en diensten. Onze kennis en ervaring die we sinds 1999 in e-commerce opdoen, helpt daarbij overal. Want omgaan met complexe datastromen en hoge eisen aan gebruiksvriendelijkheid, is voor elke organisatie een must. We bieden online platforms en diverse applicaties, standaard en maatwerk, om bedrijfsprocessen te ondersteunen. Dit noemen we dan ook onze enterprise software.

Slank, snel, flexibel

Internet software is haast niet meer weg te denken uit de dagelijkse bedrijfsvoering. Waar automatisering voorheen nog op stand alone apparaten plaatsvond, is nu alles verbonden. Dat biedt veel nieuwe mogelijkheden en ook uitdagingen. We ontwikkelen daarom met Netivity Core snelle en slanke online platforms, die in de basis snel te realiseren zijn. Maar die tegelijkertijd ook flexibel zijn voor de toekomst. Omdat onze platforms modulair zijn opgebouwd, zijn ze eenvoudig uit te breiden vanuit een toolbox met enterprise software componenten.

Van app, tot ERP en handscanner

Al onze klanten profiteren van de kennis en ervaring die we in onze software componenten hebben doorvertaald. En ze blijven daarvan profiteren. Veel van de functionaliteiten die we bieden, zoals onze Mediabank, Forms en Tweakwise Navigator ontwikkelen we als SaaS, software as a service. Elke innovatie en doorontwikkeling wordt ongemerkt meteen doorgevoerd voor alle klanten die deze SaaS gebruiken. Daarnaast ontwikkelen we ook maatwerk toepassingen voor organisaties als Menzis, Connexxion, Huthamaki en Van Ditmar. Elk met hun eigen wensen zoals B2B verkoopplatforms, mijnomgevingen, handscanner apps en informatiedoorgifte vanuit ambulances.

Software architectuur

De software architectuur maakt visueel duidelijk welke software componenten in gebruik blijven en komen bij de ontwikkeling van een nieuw online platform. Het toont bovendien de samenhang tussen de onderdelen. We beschouwen het als een van onze specialismen om daarbij koppelingen te maken voor de software van derden zoals SAP. Het maakt investeringen in een nieuw online platform overzichtelijker en beter onderbouwd.

Voeg gemakkelijk componenten toe

Deel deze pagina