Nieuws overzicht

Nieuwe techniek bij Netivity

Datum publicatie: 22 maart 2016

Bron: Eduard Selles

Om sneller door te ontwikkelen, de groei op te kunnen vangen en om te kunnen blijven innoveren, investeert Netivity in nieuwe hardware en nieuwe software. We stappen over op Windows 10 zodat we ook Universal Windows Platform apps kunnen ontwikkelen en we verbeteren onze kantoorpanden.

Retina

Enerzijds omdat we gewoon graag met nieuwe technieken werken en in een prettige omgeving. Maar zeker ook omdat we zo een nog groter scala aan applicaties kunnen ontwikkelen en efficiƫnter kunnen werken. De desktops worden voorzien van extra werkgeheugen (32 gb) en een snellere en grotere opslagcapaciteit met een nieuwe SSD schijf (500 gb). Bovendien worden er voortaan 4K-schermen gebruikt waardoor we op retina niveau responsive websites kunnen ontwikkelen.

UWP apps

Al met al zal de overstap naar Windows 10 in het dagelijks werk nog de meeste verandering geven. Het stelt ons in staat om naast de webapplicaties die we gewend zijn te ontwikkelen ook Universal Windows Platform (UWP) apps te maken voor andere Windows devices. Denk aan tablets (Surface), smartphones (Lumia), PC-sticks (bijvoorbeeld Intel Compute Stick of Nexxt PC Stick) of consoles (Xbox). Maar we gaan mogelijk ook experimenteren met IoT-devices.

Metersgrote touch

We zijn nu bijvoorbeeld in staat om een grootbeeld touch oplossing (die Tweakwise Touch gaat heten) te maken voor in een winkel of een ziekenhuis bijvoorbeeld. Die applicatie kan dan zeer gemakkelijk in ons omnichannel platform gepositioneerd worden. Bijzonder daarbij is de schaalbaarheid, want de applicatie kan technisch gezien een onbeperkte omvang van schermen aan. We zullen hier later meer over bekend maken.

Panden

Als we het over hardware hebben, horen daar ook onze vestigingen bij. Zowel in Groningen als in Zwolle wordt geĆÆnvesteerd omdat we blijven groeien. In Groningen komt een herindeling en vernieuwing van het interieur van de vestiging. In Zwolle hebben we extra parkeerplaatsen gebouwd voor klanten en wordt het pand aan de buitenkant gerenoveerd. Bovendien zijn er plannen om ook binnenin het pand vernieuwingen door te voeren voor een nog prettiger ontvangst voor gesprek en trainingen bij Netivity en Tweakwise.


Nieuws overzicht
Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over en van onze producten?

Neem contact op
Kom jij werken bij Netivity?
Vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Meer weten? Bekijk onze cookieverklaring.

Sluit melding