Nieuws overzicht

Netivity-project Hans Anders in Twinkle

Datum publicatie: 05 juli 2016

Bron: Twinkle

Vaktijdschrift Twinkle Digital Commerce besteedt deze maand een spread aan de nieuwe site van onze klant Hans Anders. E-commerce manager Michelle Nederveen wordt bevraagd over het hoe, wat en waarom. "Je kunt het je simpelweg niet permitteren om stil te staan", zegt ze onder andere tegen Twinkle.

Oud en nieuw

In het artikel afbeeldingen van de oude en het nieuwe design. Ze vertelt dat de website niet alleen de online verkoop moet dienen, maar ook een servicegericht platform moet zijn voor het personeel in de fysieke winkel. De omnichannel visie vormde daarbij het uitgangspunt van het nieuwe design.

Samenwerking

Gevraagd naar de ontwikkelaars van de nieuwe site antwoordt de e-commercemanager dat strategie, design en frontend samen met TamTam vorm zijn gegeven. En dat Netivity de backend heeft ontwikkeld, mede omdat we veel kennis hebben van de business van Hans Anders en vanwege de ervaring van de vorige site.

Over de toekomst

Over de toekomst zegt Nederveen onder andere: "Op allerlei manieren willen we het de klant nog gemakkelijker maken. Helpen bij het kiezen van een nieuwe bril, nog beter informeren over de voordelen van een hoortoestel bij Hans Anders, het lenzen bestellen nog eenvoudiger maken, enzovoort enzovoort. Kortom, we hebben nog heel veel mooie plannen!"


Nieuws overzicht
Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over en van onze producten?

Neem contact op
Kom jij werken bij Netivity?
Vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Meer weten? Bekijk onze cookieverklaring.

Sluit melding