Nieuws overzicht

Multishop platform van fonQ nu ook een vtwonen gezicht.

Datum publicatie: 2 april 2019

Sinds 1 april heeft vtwonen haar nieuwe webshop gelanceerd en zet daarmee een volgende stap naar een ‘nog betere online winkelervaring’. Afgelopen december werd aangekondigd en als nieuws verspreid dat fonQ alle e-commerce activiteiten voor vtwonen.nl en vtwonen.be voor zijn rekening neemt, per april 2019. Dat heeft ertoe geleid dat wij, als doorontwikkeling van het multishop platform van fonQ, de nieuwe vtwonen webshop hebben gefaciliteerd.


Slimme IT oplossing

Sinds 2009 werken wij voor en met fonQ. Een nauwe samenwerking waarbij we continu inspelen op ontwikkelingen en uitdagende IT vraagstukken. Het multishop platform dat we voor hen hebben ontwikkeld bleek al eerder zeer effectief en werd de technische fundering voor doorvertaling naar o.a. moleskine.nl, curverwebshop.nl, fonq.nl, strijkplank-webshop.nl, fonq.be.

Vtwonen wordt nu aan dit rijtje toegevoegd. De toegevoegde waarde van, en de kracht achter de ontwikkelde techniek voor fonQ is de mogelijkheid die het creëert om op een betrekkelijk eenvoudige, slimme en schaalbare manier, tegen weinig kosten en zonder al teveel risico’s een geheel ‘nieuwe’ shop te ontwikkelen.

Duurzaam partnership

Trots zijn we, als technisch partner van fonQ! En paraat staan we nu dus ook voor vtwonen, met IT oplossingen & innovatie.


www.vtwonen.nl
www.vtwonen.be
www.emerce.nl/nieuws/fonq-licentiepartner-webshop-vtwonen
(emerce publicatie - december 2018)


Nieuws overzicht
Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over en van onze producten?

Neem contact op
Kom jij werken bij Netivity?
Vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Meer weten? Bekijk onze cookieverklaring.

Sluit melding