Nieuws overzicht

Lokale ondernemer centraal in nieuw platform EP:

Datum publicatie: 30 september 2016

Bron: EP: en Netivity

VIANEN – ElectronicPartner heeft voor haar marketingformule EP: een volledig nieuwe e-commerce platform gelanceerd dat specifiek gericht is op de wensen en behoeften van de lokale consument. Het responsive online platform is in samenwerking met Netivity gebouwd en vormt een slimme combinatie van gezamenlijke productpagina’s. ElectronicPartner opent hiermee 100 unieke online winkeldeuren voor alle EP:Ondernemers tegelijk.

Omnichannel

Met de lancering van de vernieuwde webshop heeft EP: een onderscheidende stap gezet in de omnichannel marketingstrategie. De techniek achter het platform is erop gericht om de kracht van de lokale ondernemers ten volle te benutten. Alle aanpassingen hebben als doel het gebruiksgemak voor de consument te vereenvoudigen, waarbij men op een natuurlijke wijze informatie snel en eenvoudig kan vinden.

“Het responsive design sluit naadloos aan op het brede oriëntatiegedrag van de consument en de behoefte naar snelheid, eenvoud en gemak”, stelt Patrick van Tent, Directeur Inkoop/Marketing ElectronicPartner Nederland.

Lokaal uitnodigend

De nieuwe websites van de ondernemers nodigen de consument uit om een bezoek aan de online winkel te brengen. Vanuit de website wordt de consument vervolgens naadloos naar productpagina's geleid die alle ondernemers op EP.nl gezamenlijk delen. De lokale ondernemer kan daarbij het getoonde aanbod optimaliseren voor de specifieke wensen van zijn lokale consument die vanuit zijn regio de website bezoekt. Hiermee is de lokale online vindbaarheid van de ondernemer aanzienlijk verbeterd doordat er 100 individuele en unieke websites te vinden zijn, gekoppeld aan één webshop.

“De site zal blijvend doorontwikkeld worden en zullen er functionaliteiten worden toegevoegd die de ervaring van de bezoeker en individuele meerwaarde van de ondernemer moeten verbeteren”, aldus Paul Mulders, Hoofd E-commerce ElectronicPartner Nederland.

Eigen inrichting

Lokale marketing, online en offline Iedere EP:Ondernemer heeft nu zijn eigen individuele website welke naar eigen inzicht ingericht kan worden met unieke landingspagina’s, afbeeldingen en content. Hierdoor is het mogelijk om nog persoonlijker met zijn lokale consument om te gaan vanuit de kracht van zijn lokale winkel. De vindbaarheid van de lokale websites worden ondersteund door krachtige lokale online activiteiten op het gebied van vindbaarheid, CRM ondersteuning, GoogleAdwords en banneradvertising die consequent de meerwaarde van de lokale elektronica-winkel bij de consument in de buurt en in het bijzonder de EP:Winkel.

EP.nl actueel

Het nieuwe platform is volledig responsive en daarmee geschikt voor smartphone, desktop en tablet. Andere verbeteringen voor de consument betreffen een heldere product landingspagina met grote hoge resolutie afbeeldingen die uitnodigen tot kopen, goede zoek- en filtermogelijkheden voor snellere navigatie en een vereenvoudigd bestelproces. Bovendien is de site beter te optimaliseren voor zoekmachines.

Wim Selles, Algemeen Directeur Netivity: "Met de e-commerce visie achter dit platform maakt EP: een onderscheidende keuze die wij vanuit de internet techniek optimaal mogen ondersteunen."

Synergie in kennis

ElectronicPartner Nederland B.V. is de partner voor (500) ondernemers die geloven in synergie tussen gezamenlijke en lokale kennis en ervaring. ElectronicPartner ondersteunt zelfstandige ondernemers die zich bezig houden met de verkoop van producten binnen de markt van consumenten- en huishoudelektronica. Doordat ElectronicPartner markt-, retail- en praktijkkennis bij elkaar brengt, kunnen ondernemers zich maximaal concentreren op hun eigen marktbewerking en klantinteractie.

Over EletronicPartner

EP: is dé marketingformule van ElectronicPartner. Met ruim 100 vestigingen en een herkenbaar winkelbeeld een formule die z’n kracht heeft bewezen. De formule is sterk en ambitieus en heeft een uitstekende propositie voor goed afgebakende marktgebieden en biedt de ondernemer juist ook vrijheid om te doen waar deze het beste in is: klanten tevreden stellen.


Nieuws overzicht
Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over en van onze producten?

Neem contact op
Kom jij werken bij Netivity?
Vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Meer weten? Bekijk onze cookieverklaring.

Sluit melding