Nieuws overzicht

Kijkshop start 'binnen 2 uur bezorgd'

Datum publicatie: 20 februari 2015

Bron: Kijkshop.nl

Amsterdam, 20 februari 2015 - Vanaf a.s. maandag kunnen klanten van Kijkshop aankopen binnen 2 uur bezorgd krijgen. Kijkshop heeft hiertoe gekozen voor een samenwerking met Pluplus, het bedrijf dat in 2014 is opgericht om same day delivery via slimme technologie mogelijk te maken.

De technologie van Pluplus koppelt een online bestelling aan beschikbare koeriers in haar netwerk die zich op dat moment in de buurt van een Kijkshop winkel bevinden. Tijdens het afrekenen van een online bestelling krijgt de klant altijd een actuele bezorgprijs te zien alvorens hij voor de 2-uurs bezorging kiest. Met een vanaf bezorgprijs die soms zelfs helemaal gratis is, denkt Kijkshop een unieke propositie in de markt te zetten waarmee klanten, vanuit de omnichannel strategie, nog beter ge-serviced kunnen worden.

Kijkshop lanceert deze 'binnen 2 uur' bezorgoptie in Amsterdam en Utrecht en verwacht vrij snel hierna verder landelijk uit te rollen. Directeur van Kijkshop Robin Tichler zegt hierover: ' Kijkshop heeft een landelijke dekking middels meer dan 100 winkels met een breed assortiment fysiek op voorraad. Door onze winkels als kleine distributiecentra te gebruiken kunnen wij de klant sneller bedienen.'

Oprichter van Pluplus Jorik Bremer zegt hierover: 'In mijn lijstje van bedrijven met wie ik onze 2 uurs bezorgservice wil uitrollen stond Kijkshop in de top 3. Zonder de aanhoudende inzet van Kijkshop was dit niet gelukt. Nu ligt de focus volledig op de last mile, wij gaan de klantverwachting overtreffen'.


Nieuws overzicht
Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over en van onze producten?

Neem contact op
Kom jij werken bij Netivity?
Vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Meer weten? Bekijk onze cookieverklaring.

Sluit melding