Nieuws overzicht

Hoogste notering top e-commercebureaus

Datum publicatie: 7 april 2017

Netivity is nieuw binnengekomen in de Emerce100 van 2017, de lijst met de beste e-business bedrijven volgens vakblad Emerce. In de categorie e-commercebureau behaalde Netivity 5,5 sterren, waarmee we bovenaan de lijst zijn beland. Volgens Emerce omdat we "goede rapportcijfers hebben op alle fronten". En daar zijn we best trots op!

Met Netivity focussen we ons al jarenlang op het ontwikkelen van de beste technologische internet software oplossingen gericht op diverse branches waaronder e-commerce, retail, finance, food, automotive, transport, groothandel, productie en onderwijs. Dat we nu zo in de spotlight belanden, vinden we een prachtig compliment!

Bevestiging

Voor ons is het belangrijkste dat we hierin bevestigd zien dat onze relaties waarderen wat we doen. We zien er ook in bevestigd dat we vooral moeten doorgaan waar we mee bezig zijn: vastbijten in de software techniek, continu investeren in R&D, op de voet volgen van wereldwijde innovaties en kansen bieden aan getalenteerde mensen om zichzelf te ontplooien. Dat alles met als doel om vooruitstrevende technologische toepassingen te maken. In de luwte, zoals je dat van ons gewend bent.


Nieuws overzicht
Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over en van onze producten?

Neem contact op
Kom jij werken bij Netivity?
Vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Meer weten? Bekijk onze cookieverklaring.

Sluit melding