Nieuws overzicht

Hans Anders lanceert nieuwe site

Datum publicatie: 21 april 2016

Bron: Hans Anders

Gorinchem, 21 april 2016 – Optiek- en audioketen Hans Anders heeft onlangs een nieuwe website gelanceerd. De geavanceerde website bevat innovatieve functionaliteiten, zoals de briladviestool. Hierdoor kan de bezoeker met een paar muisklikken op basis van zijn of haar persoonlijke voorkeur geïnspireerd raken en geïnformeerd worden over de nieuwste monturen.Een jaar lang heeft de e-commerce afdeling in samenwerking met interaction design bureau TamTam en webontwikkelaar Netivity aan hansanders.nl gewerkt. De nieuwe website bevat innovatieve functionaliteiten, zoals de briladviestool. Hierdoor kan de bezoeker met een paar muisklikken op basis van zijn of haar persoonlijke voorkeur geïnspireerd raken en geïnformeerd worden over de nieuwste monturen. Daarnaast besteedt Hans Anders als hoorspecialist uitgebreid aandacht aan hooroplossingen.

De geheel vernieuwde vormgeving sluit goed aan bij waar Hans Anders voor staat: een kwalitatief, modieus en verrassend aanbod bieden tegen een scherpe prijs. De kersverse website heeft een frisse uitstraling die klanten kan informeren, inspireren en activeren. De toegankelijke interface zorgt ervoor dat alle informatie op een eenvoudige wijze te vinden is. Ook is hansanders.nl handig te bekijken en te bedienen via een tablet of smartphone. De nieuwe site biedt bovendien de mogelijkheid om informatie snel en eenvoudig te delen via diverse social media kanalen. Daarmee opent Hans Anders letterlijk de ogen van de bezoeker én die van zijn of haar netwerk.

Omnichannel

Met de website rolt Hans Anders haar omnichannel-strategie verder uit. De optiek- en audioketen slaat hiermee een duidelijke brug naar de ruim 250 fysieke winkels die het land rijk is. Michelle Nederveen, E-commerce manager van Hans Anders: “We zijn er trots op dat we de grootste etalage van Hans Anders naar een hoger niveau hebben kunnen brengen. In deze online winkel kunnen klanten nog beter rondneuzen, passen en natuurlijk ook bestellen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor een zichtzending of het online maken van een afspraak in de winkel. Waar de klant ook is, in de winkel of online, we proberen overal en altijd zo goed mogelijk te helpen. Op deze manier verliezen we de klant nooit uit het oog.”

Briladviestool

Nieuw en vooruitstrevend is de briladviestool die de klant helpt om een bril uit te kiezen die het beste past. Dit gebeurt op basis van persoonlijke voorkeur qua vorm en kleur, samen met het advies op basis van de laatste trends in optiek. Zo is de klant er zeker van dat hij of zij een bril kiest die niet alleen van deze tijd is, maar die ook bij hem past. Naast alle inspiratie voor een nieuwe bril die de site volop biedt, is het nu nog eenvoudiger om lenzen te bestellen. Met een paar drukken op de knop ligt de bestelling binnen mum van tijd klaar.

Hooroplossingen

Behalve opticien is Hans Anders ook hoorspecialist. Daarom besteedt de nieuwe website ruimschoots aandacht aan hooroplossingen. Zo is er een helder overzicht van het complete aanbod hoortoestellen en gehoorbescherming. Bovendien geeft Hans Anders veel preventieve voorlichting over alle situaties waarin gehoorverlies kan ontstaan. Natuurlijk kan er eenvoudig online een afspraak worden gemaakt met een gediplomeerde audicien.


Nieuws overzicht
Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over en van onze producten?

Neem contact op
Kom jij werken bij Netivity?
Vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Meer weten? Bekijk onze cookieverklaring.

Sluit melding