Nieuws overzicht

Optimizers Group, Netivity en Eezeebee gaan verder als Optimizers

Datum publicatie: 6 juli 2022

Na het ontstaan van de Optimizers Group en het bundelen van de krachten van Optimizers met Eezeebee in 2019 en Netivity in 2020 zullen per vandaag alle drie de merken voortaan verder gaan onder de merknaam Optimizers.

"Met een vernieuwde uitstraling door een nieuwe huisstijl en website willen we voor alle klanten en medewerkers duidelijker maken wie ze zijn en welke geweldige oplossingen we hebben in de hele Order-to-Delivery keten", zegt Heiko van de Vlugt van Optimizers.Optimizers

In hun nieuwe logo zit een kenmerkende + waarmee ze aangeven dat hun oplossingen niet alleen een plus voor hun klanten geven maar ze ook meer dan één specialisme hebben. Door gezamenlijk de merknaam Optimizers te voeren gaan ze hun Order-to-Delivery Suite duidelijker in de markt positioneren.

Noot voor de redactie
Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Optimizers, Heiko van der Vlugt, e-mail hvl@optimizers.nl, tel. 033-2541188. De directe link naar de site van Optimizers is: https://www.optimizers.nl

Over Optimizers

Optimizers werkt met 160 medewerkers vanuit Nijkerk, Zwolle, Groningen en Stockholm. Als snelgroeiende internationale leverancier leveren zij op SaaS gebaseerde software en mobiele apps voor de supply chain, e-commerce en transport & home delivery.

Met sterke merken als Tweakwise, Core commerce, App4Sales, Warpspeed WMS en App2Track is Optimizers gespecialiseerd in de gehele Order-to-Delivery keten.


Nieuws overzicht
Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over en van onze producten?

Neem contact op
Kom jij werken bij Netivity?
Vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Meer weten? Bekijk onze cookieverklaring.

Sluit melding