Nieuws.


31 augustus 2021

De Optimizers Group, waar Netivity onderdeel van is, heeft een ISO 27001 certificering behaald. Dat is bevestigd door TÜV Nederland, de organisatie die verantwoordelijk is voor de audit en certificaat-uitgifte van deze normering.

Netivity behaalt ISO 27001

Netivity wordt onderdeel van de Optimizers Group. Beide bedrijven zijn van vergelijkbare omvang en beschikken over een complementair productaanbod, waardoor het vermogen om klanten te helpen met oplossingen in de gehele Order-to-Delivery keten wordt versterkt. De nieuw gevormde combinatie wordt gesteund door Main Capital.

Sinds 1 april heeft vtwonen haar nieuwe webshop gelanceerd en zet daarmee een volgende stap naar een ‘nog betere online winkelervaring’. Afgelopen december werd aangekondigd en als nieuws verspreid dat fonQ alle e-commerce activiteiten voor vtwonen.nl en vtwonen.be voor zijn rekening neemt, per april 2019.

Supermarktketen SPAR heeft in samenwerking met Netivity, Puurpxl, Centric en Proserve een razendsnel e-commerce platform gelanceerd. Hiermee wordt het voor consumenten nog eenvoudiger om producten te bestellen en te laten bezorgen, zo maakt SPAR bekend.

Optiek- en audioketen Hans Anders heeft onlangs een nieuwe website gelanceerd. De geavanceerde website bevat innovatieve functionaliteiten, zoals de briladviestool.

Lucardi heeft deze maand een webwinkel gelanceerd om zijn sieraden en horloges ook in België te verkopen.


Hoogste notering top e-commercebureaus

7 april 2017

Netivity is nieuw binnengekomen in de Emerce100 van 2017, de lijst met de beste e-business bedrijven volgens vakblad Emerce. In de categorie e-commercebureau behaalde Netivity 5,5 sterren, waarmee we bovenaan de lijst zijn beland. Volgens Emerce omdat we "goede rapportcijfers hebben op alle fronten". En daar zijn we best trots op!

Lees verder

Gezeul met tent voorbij bij Vrijbuiter

9 maart 2017

Zoek vandaag een tent uit in een van de Vrijbuiter megastores of online in de nieuwe webshop en laat deze komende zomer bezorgen op de camping. Gemak en vrijheid zijn het credo voor Vrijbuiter, dat volledig omnichannel werd, vertelt Guido Heeringa, marketingmanager van Vrijbuiter.

Lees verder

Betere match op nieuw Relatieplanet

29 oktober 2016

Een van de meest bekende datingsites van Nederland is geheel vernieuwd. Internetbedrijf Netivity uit Zwolle bouwde Relatieplanet.nl met een nieuw responsive en fluid design en betere zoekfuncties. Singles kunnen nu nauwkeuriger zoeken in de tienduizenden profielen, ook vanaf hun smartphone.

Lees verder

Lokale ondernemer centraal in nieuw platform EP

30 september 2016

VIANEN – ElectronicPartner heeft voor haar marketingformule EP: een volledig nieuwe e-commerce platform gelanceerd dat specifiek gericht is op de wensen en behoeften van de lokale consument. Het responsive online platform is in samenwerking met Netivity gebouwd en vormt een slimme combinatie van gezamenlijke productpagina’s. ElectronicPartner opent hiermee 100 unieke online winkeldeuren voor alle EP:Ondernemers tegelijk.

Lees verder

Nieuw en tweedehands met slimme autozoeker

19 juli 2016

Broekhuis, het bekende automobielbedrijf actief in Midden-, Oost- en Noord-Nederland, wil de online consument nog beter bedienen en heeft een nieuw online platform gelanceerd met onder andere een ‘slimme’ autozoeker. Iedereen kan er nu nieuwe, tweedehands en lease auto's naast elkaar vergelijken.

Lees verder

Netivity project Hans Anders in Twinkle

05 juli 2016

Vaktijdschrift Twinkle Digital Commerce besteedt deze maand een spread aan de nieuwe site van onze klant Hans Anders. E-commerce manager Michelle Nederveen wordt bevraagd over het hoe, wat en waarom. "Je kunt het je simpelweg niet permitteren om stil te staan", zegt ze onder andere tegen Twinkle.

Lees verder

Meeste traffic mobiel bij Lucardi

24 juni 2016

Juweliersketen Lucardi brengt de Duitse, Belgische en Nederlandse webshop volledig onder op een en hetzelfde responsive platform. De mobiele sites worden uitgefaseerd. Duitsland en België zijn deze maand overgegaan, Nederland volgt in de loop van het jaar. Tegelijk wordt het aantal fysieke winkels uitgebreid. Een verhaal over de nieuwste online ontwikkeling bij Lucardi.

Lees verder

Eerste UWP e-commerce-app

10 juni 2016

Internetbedrijf Netivity uit Zwolle heeft voor online retailer Doc&Booff de eerste e-commerce kiosk in Nederland ontwikkeld als Universal Windows Platform (UWP) applicatie. Dit gebeurde in nauwe samenwerking met en ondersteuning van Microsoft Nederland.

Lees verder

Online platforms voor EP: en Broekhuis Groep

13 mei 2016

Omnichannel is voor veel bedrijven de standaard. Maar de complexiteit van de wensen van consumenten binnen kanalen en over kanalen heen, neemt toe. De vraag naar complexe software die de steeds ingewikkelder omnichannel strategie ondersteunt, daarmee ook. Netivity helpt nu bijvoorbeeld elektronicaketen EP en automotivebedrijf Broekhuis aan nieuwe online platforms.

Lees verder

Zwolse regio slaat handen ineen voor IoT

12 mei 2016

Bij een geslaagde kick-off van de The Things Network community in Zwolle heeft een groot aantal partijen uit Zwolle en omgeving afgesproken intensief samen te gaan werken aan verdere uitbouw van de Internet of Things. Het middel daartoe is de verdere uitrol van een gratis toegankelijk LoRaWAN netwerk in de stad en brede omgeving.

Lees verder

Hans Anders lanceert nieuwe-site

21 april 2016

Gorinchem, 21 april 2016 – Optiek- en audioketen Hans Anders heeft onlangs een nieuwe website gelanceerd. De geavanceerde website bevat innovatieve functionaliteiten, zoals de briladviestool. Hierdoor kan de bezoeker met een paar muisklikken op basis van zijn of haar persoonlijke voorkeur geïnspireerd raken en geïnformeerd worden over de nieuwste monturen.

Lees verder

Netivity zet internationaal CASA online

15 april 2017

Netivity heeft voor de internationale Belgische woon- en decoratieketen CASA, met vestigingen in acht landen, een volledig nieuwe e-commerce platform ontwikkeld. CASA, dat ruim 500 winkels heeft en ruim 2.500 medewerkers, verkoopt nu voor het eerst ook online producten.

Lees verder

De Stentor Whatsapp voor apparaten

18 maart 2016

ZWOLLE - Het is vanaf vandaag een beetje drukker in de ether van Zwolle. Internetbedrijf Netivity heeft de stad aangesloten op het LoRaWAN-netwerk (dat staat voor Long Range Wide Area Network). De techniek is -net als de FM-radio, digitenne-TV, WiFi, DAB+ en gsm- gebaseerd op radiofrequenties. LoRaWAN maakt het mogelijk om apparaten en sensoren verbinding te laten maken met internet, waarbij ze weinig energie nodig hebben en over grotere afstand verbinding kunnen maken.

Lees verder

Nieuwe techniek bij Netivity

22 maart 2016

Om sneller door te ontwikkelen, de groei op te kunnen vangen en om te kunnen blijven innoveren, investeert Netivity in nieuwe hardware en nieuwe software. We stappen over op Windows 10 zodat we ook Universal Windows Platform apps kunnen ontwikkelen en we verbeteren onze kantoorpanden.

Lees verder

Vinkje voor responsive Connexxion

29 december 2015

Met 1,5 miljard reizigerskilometers zijn de klanten van Connexxion veel onderweg. Connexxion vroeg ons daarom hun sites aan te passen op gebruik met smartphones. Maar ook aan de desktop gebruikers wordt gedacht. Voor hen ontwierpen we nieuwe CSS-animaties: van kruisje naar vinkje bijvoorbeeld.

Lees verder

Kijkshop start binnen 2 uur bezorgd

20 februari 2015

Amsterdam, 20 februari 2015 - Vanaf a.s. maandag kunnen klanten van Kijkshop aankopen binnen 2 uur bezorgd krijgen. Kijkshop heeft hiertoe gekozen voor een samenwerking met Pluplus, het bedrijf dat in 2014 is opgericht om same day delivery via slimme technologie mogelijk te maken.

Lees verder
Bekijk ook.
Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over en van onze producten?

Neem contact op
Kom jij werken bij Netivity?
Vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Meer weten? Bekijk onze cookieverklaring.

Sluit melding