Organisatie.

De organisatiestructuur van Netivity is erop gericht om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Er is een directieteam met een algemeen manager, een software architect en een innovatie manager. Vervolgens zijn er vijf teams, elk aangestuurd door een team manager. Vier van deze teams werken vanuit Zwolle.

Team per klant.

Aan elke klant wordt een eigen team toegewezen. De team manager heeft daarbij een vergaand mandaat om het werk op een zo klantgericht mogelijke manier te organiseren. Een van de teams is gespecialiseerd in front-end development en verricht werkzaamheden voor alle klanten. Er is ook een team gespecialiseerd in security en hosting. Ook dat team werkt voor alle klanten en projecten.

Directie en teams.

Bij een eerste kennismaking met Netivity is er vrijwel altijd contact met een van de directieleden. Bij vervolggesprekken komt daar onze technisch business analist bij. Hij zorgt dat er vanuit een overzichtelijke werkwijze toegewerkt wordt naar beschrijving van klantwensen en technische vereisten. Ook volgt daaruit de te nemen stappen rond besluitvorming voor ons en onze klanten voor de te ontwikkelen platforms en applicaties.

Service en ondersteuning.

Daarnaast zijn er diverse ondersteunende diensten voor Netivity en de twee dochterorganisaties: Tweakwise en Onethinx, elk met hun eigen contactpersonen. Tweakwise, dat gespecialiseerde e-commerce tools aanbiedt, heeft bijvoorbeeld een eigen projectcoordinator en een eigen software trainer om de implementatie en het gebruik van de Tweakwise e-commerce tools zo goed mogelijk te begeleiden.

Bekijk ook.
Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over en van onze producten?

Neem contact op
Kom jij werken bij Netivity?
Vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Meer weten? Bekijk onze cookieverklaring.

Sluit melding