De Netivity Groep.

Netivity is een groep van bedrijven geformeerd rondom een kerngedachte van baanbrekende technologische innovatie. Al sinds onze oprichting in 1999 is passie voor technologie onze drijfveer. Continu bezig met het ontwikkelen van hoogwaardige software producten, doorlopend anticiperend op de volgende technologische revolutie in ons Lab. We opereren graag vanuit de luwte en laten onze producten voor ons spreken.

50+ hoogopgeleide medewerkers.

Vanuit onze vestigingen in Zwolle en Groningen werken 50+ hoogopgeleide in Nederland gevestigde ontwikkelaars, software architecten en consultants aan software die gebruikt wordt door marktleiders in verschillende sectoren in binnen en buitenland.

SaaS oplossingen.

Onder het label ‘Tweakwise’ voert Netivity enkele zeer innovatieve SaaS oplossingen gericht op conversie optimalisatie, big data en personalisatie in commerce websites. Met dit label zijn we al vele jaren marktleider in de B2C retail in Nederland en België. Onze software wordt via een uitgebreid partner- en reseller netwerk uitgerold en is geïntegreerd met de leidende e-commerce platformen van de wereld .

Omnichannel commerce platform.

Onder het label ‘Netivity Core’ heeft Netivity een hoogwaardig omnichannel commerce platform ontwikkeld wat op maat inzetbaar is in de verschillende branches waar de groep actief is. Uniek in zijn soort op het gebied van performance, schaalbaarheid en intelligente software architectuur.

Hoge scholen, universiteiten en R&D.

We onderhouden nauwe samenwerkingen met diverse hoge scholen en universiteiten en investeren doorlopend in R&D en kennis ontwikkeling. Netivity is financieel volledig onafhankelijk en wordt geleid door een directie met jarenlange ervaring in de top van de technologische innovatie in de Benelux.

Bekijk ook.
Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over en van onze producten?

Neem contact op
Kom jij werken bij Netivity?
Vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Meer weten? Bekijk onze cookieverklaring.

Sluit melding