Microsoft Partner.

Jaren geleden hebben we de strategische beslissing genomen om al onze platforms in Microsoft C# .NET te gaan ontwikkelen, volgens MVC standaarden. Daarbij maken we gebruik van een Microsoft ontwikkelstraat met Visual Studio. We onderhouden nauwe banden met de Europese top van Microsoft en investeren samen in R&D. Deze strategische samenwerking is een belangrijke basis voor ons succes.

Wereldwijde marktleider.

Microsoft is al jaren een wereldwijde marktleider op het gebied van zakelijke software en heeft een dominante positie in de retail. Bovendien benoemt Gartner Microsoft al 10 jaar oprij als de onbetwiste leider op het gebied van BI en Analytics platforms. Ook op het gebied van Cloud diensten en Cognitieve Services en IoT loopt Microsoft voorop.

Meest populaire technologie├źn.

De ontwikkeltalen en frameworks van Microsoft behoren wereldwijd tot de meest toegepaste talen voor software ontwikkeling. Hiermee is er ook veel aanbod in goed geschoolde developers.

Unieke positie met Netivity Core.

Met ons Netivity Core platform hebben wij een unieke positie in handen als het grootste e-commerce platform in de BeNeLux o.b.v. Microsoft technologie. Onze software wordt daarbij altijd als onderdeel van een Enterprise Software architectuur ontwikkeld met koppelingen naar derden software zoals Microsoft Dynamics of SAP.

Interessante acquisities.

Microsoft timmert doorlopend hard aan de weg in het uitbreiden van haar software en hardware aanbod. De lancering van de Surface hardware lijn en de overnames van Skype, Xamarim, LinkedIn en Docker zijn daar goede voorbeelden van.

Bekijk ook.
Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over en van onze producten?

Neem contact op
Kom jij werken bij Netivity?
Vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Meer weten? Bekijk onze cookieverklaring.

Sluit melding