Tweakwise, een e-commerce essential

Een aantal jaren geleden hoorden wij van onze e-commerce klanten dat er dringend behoefte was aan een krachtige tool voor de optimalisatie van on-site zoeken, navigeren en recommendations. We bouwden daarop een SaaS oplossing. De software werd zo gewaardeerd, dat we dit nu als aparte tool in de wereld van e-commerce aanbieden onder de naam van Tweakwise.

Breed toepasbaar

Maar ook buiten het gebruik in nieuwe en bestaande e-commerce platforms, ontdekten we dat er veel voordelen zijn voor andere klanten. Zo gauw er veel producten, diensten en informatiepakketten vindbaar moeten zijn voor externe en interne eindgebruikers, kunnen de Navigator en Product Enrichment Management (PIM) al veel voordeel bieden.

Groei

Voor het snel groeiende aantal e-commerce partijen die Tweakwise gebruiken, wordt het al beschouwd als een e-commerce essential. Tweakwise Navigator versterkt het vak van commercieel management met de kracht van online techniek. Tot frustratie van veel e-commerce managers draait werk nog te vaak om het managen van IT-projecten en niet om het managen van de commerce.

Oplossing

Klanten als fonQ, ANWB, Paradigit, Kijkshop, Foto Konijnenberg en Toplenzen vonden het antwoord met Tweakwise. Geschikt voor elk bestaand online platform, kan het in slechts een paar weken worden ingebouwd.

Controle

Het zorgt het voor optimale controle over alle onderdelen van een webwinkel. Tweakwise biedt ook direct verbetering op gebied van onsite merchandising, recommendation en trendanalyse. De software maakt zichtbaar welke producten goed scoren, maar ook welke producten dat in potentie doen. Waarna je met een druk op de knop juist die producten prominent aanbeveelt en hoog in zoekresultaten laat eindigen. Sterker nog, als je wilt, kun je dat automatisch laten doen.

Gebruiksgemak 

De software draagt ook direct bij aan gebruiksgemak voor klanten. Misspelling leidt niet langer tot geen of verkeerde resultaten. Al bij het typen van twee letters, biedt de zoekfunctie automatisch meerdere zoekopties. Ineens wordt jouw productcatalogus op toegankelijke manier ontsloten voor bezoekers.

Samen 

We maakten het zelf, maar we bedachten het dus samen. En deze aanpak hanteren we nog steeds. Onze klanten bepalen onze volgende innovatie. Achter Tweakwise schuilt een team van specialisten dat ondersteuning biedt waar nodig, maar die vooral ook werken aan verdere ontwikkeling. Tweakwise draait op basis van SaaS-principes. Zo profiteren alle klanten van deze doorgaande innovatie.

25.000 uur 

Wij hebben er al ruim 25.000 uur aan software development ingestoken. We verbeteren nu webshops ineens op alle onderdelen en voorkomen zo het geworstel met maandenlange IT-projecten per online platform, voor vaak maar een enkele optimalisatieslag. Profiteer dus van onze specialistische kennis van e-commerce techniek. Zodat jij weer echt e-commerce manager kunt zijn.

Deel deze pagina