Blog overzicht

Metamorfose voor Netivity-pand

Datum publicatie: 30 mei 2016

Op basis van een front-end design van Netivity zelf, heeft een keur aan exterieur developers het pand van Netivity in Zwolle de afgelopen drie maanden volledig gerenoveerd.

Schilderwerk

Souman Schilderwerken zorgde met een team van vier medewerkers dat wanden en kozijnen werden gereinigd en voorzien van in totaal 280 liter verf. Voorafgegaan door tientallen reparaties overigens. Netivity heeft het oude pand van bouwbedrijf Moes sinds 2014 in eigendom. Het was hard aan vernieuwing toe.

In het zicht

"Voor ons was het een van de grootste projecten die we hebben uitgevoerd. Het is een complete metamorfose geworden. Het feit dat wij een pand op een zichtlocatie weer mooi in het zicht mochten brengen, is natuurlijk wel extra leuk", zegt directeur Peter Souman van het Zwolle schildersbedrijf. Het Netivity pand is vanaf de brug over het Zwolle-IJsselkanaal goed te zien.

Zonwering en parkeerplaatsen

Op de steigers waren ook medewerkers van Nagelhout uit Hattem te vinden die zeven nieuwe kiepramen plaatsten. Waarna Runhaar Ambiance Zonwering 34 ramen van donker grijze zonnewering voorzag. Kort daarvoor had Donker Groen al 12 nieuwe parkeerplaatsen gerealiseerd. Verspreid over drie maanden bouwden we zo een nieuw offline platform voor online ontwikkeling.


Blog overzicht
Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over en van onze producten?

Neem contact op
Kom jij werken bij Netivity?
Vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.
Meer weten? Bekijk onze cookieverklaring.

Sluit melding